Om os

Akademi for Ledelseskommunikation

(AL-K)udbydes af Rhetorica A/S www.rhetorica.dk. Vi er en dansk virksomhed med internationale opgaver og en del af konsulentgruppen Napica A/S www.napica.com. Vi er eksperter i retorik og ledelseskommunikation. Akademi for Ledelseskommunikation (AL-K) er udviklet sammen med vores soundingboard af eksperter.Vi har samlet indspark fra HR- og driftsdirektører i bl.a. Nordea, Nycomed/Takeda, TDC/YouSee og flere andre.

Sammen med sounding boardet tilpasser vi løbende indholdet i Akademi for Ledelseskommunikation (AL-K) til den foranderlige virkelighed, man opererer i som direktør – uanset om det er fordi man skal ‘arbejde agilt’, ‘leve op til FNs klimamål’, ‘håndtere digitalisering’, eller hvad der nu er på dagsordenen.

Rikke Dresing

– Underdirektør, Middelfart Sparekasse

“Jeg har rykket mig på væsentlige punkter efter forløbet hos Rhetorica. Et punkt er bevidstheden om, hvad kropssproget betyder for min gennemslagskraft, når jeg kommunikerer. Og et andet er at være skarp på formålet med min kommunikation, hver eneste gang jeg skal ud med et budskab.”

Rikke Dresing

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller vil tilmelde dig

Get in touch
* By clicking "Submit", you agree to our Privacy Policy.
** This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.